Petra van Ardenne | cranio sacraal therapie

Cranio sacraal therapie

Cranio sacraal therapie

Cranio sacraal therapie | Petra van Ardenne

Weer lekker in je vel met cranio

Wil je het patroon door­breken van (terug­kerende) lichamelijke en/ of emotionele klachten?

Om inzicht te krijgen in de onderliggende oorzaken, breng ik je graag weer in contact met jezelf; met je lichaam, je gevoelens en je hart. Hierdoor kun je je bewust worden van de signalen van je lichaam en ontdek je wat die voor jou te betekenen hebben. Zo leer je voelen en kiezen wat voor jou goed is.

Cranio sacraal therapie is een lichaamsgerichte behandelmethode.

Pijn en emoties slaan zich als spanning op in ons bindweefsel. Door met zachte manuele technieken deze spanning op te zoeken en te behandelen, gaat het lichaam aan het werk om dit op te ruimen. Dit is het zelf­her­stel­lend vermogen van het lichaam. Door de behandelingen krijg je meer bewegingsvrijheid, verbetert de stress regulatie, verhoogt de weerstand tegen ziekten en laten je weer lekker in je vel zitten.

Er zijn veel verschillende redenen om te kiezen voor behandelingen met cranio.

Veel voorkomend in mijn praktijk zijn (terugkerende) lichamelijke klachten als hoofdpijn, rugpijn, nek- en schouderklachten of stress en burn-out. Cranio kan ook effectief helpen bij minder voor de hand liggende klachten; slaapstoornissen, lusteloosheid, vermoeidheid, het gevoel op halve kracht te leven, moeite met grenzen aangeven of hoogsensitiviteit. Er komen ook regelmatig baby’s die veel huilen of onrustig zijn en kinderen en tieners die niet lekker in hun vel zitten, lichamelijke klachten hebben of emotioneel uit balans zijn.

Voor meer informatie kijk op www.petravanardenne.nl

Petra van Ardenne

Gezondheidscentrum Jean Monnetpark
Jean Monnetpark 23
7336 BA Apeldoorn.
06-42142183 
petravanardenne@gmail.com
www.petravanardenne.nl

Scroll naar boven