Dennis Licht | Running, Coaching

Dennis Licht

Dennis Licht

Running, Coaching & Adviezen

Dennis Licht
Dennis Licht

Mijn naam is Dennis Licht en sinds 1 januari 2019 ben ik gevestigd in Gezondheids­centrum Jean Monnet Park. Een logische keuze. Met verschillende zorgverleners onder één dak kan ik mijn klanten – particulieren en bedrijven – de maatwerkprogramma’s leveren die zij wensen.

Met mijn bedrijf lever ik verschillende diensten:

Personal Training

Van maatwerk hardloopschema’s en personal training voor beginners die verantwoord willen leren hardlopen, tot professionele trainings­programma’s voor wedstrijd­lopers, waarin ik kan ondersteunen met inspannings­testen en loopanalyses.

Running Academy

Small-group training met trainings­programma’s-op-maat met periodieke conditietesten en loopanalyses. Bij de Running Academy besteden we aandacht aan krachttraining, maar ook aan de lenigheid, mobiliteit en coördinatie voor het verbeteren van de looptechniek. Met de stok achter de deur van gelijkgestemde lopers leren wij de leden verantwoord hardlopen. De Running Academy is opgericht in partnership met met Isokin Training & Therapie.

Bedrijfssport & Vitaliteit

Van eenmalige workshops, clinics en lezingen, tot maatwerk beweeg- en vitaliteits­programma’s voor bedrijven. In samen­werking met verschillende experts en zorgverleners bied ik bedrijven de mogelijkheid om – na interne vitaliteits­checks en preventief medische onderzoek – verschillende interventies in te zetten, die medewerkers inspireren en motiveren tot een gezondere leefstijl en vitalere werkhouding.

Workshops & Clinics

Workshops, clinics en geaccrediteerde scholingsaanbod voor hardloopgroepen, atletiekverenigingen, hardlooptrainers en coaches.

Presentaties

Van het verzorgen van presentaties en lezingen voor groepen, tot het schrijven van blogs voor online platforms en presentatie­werkzaamheden voor televisie.

Voor meer informatie kunt u terecht op mijn website dennislicht.nl. Wilt u direct een afspraak e-mail dan naar info@dennislicht.nl of bel 06-38461345.

Dennis Licht | Running, Coaching & Adviezen

Gezondheidscentrum Jean Monnetpark
Jean Monnetpark 23-25
7336BA Apeldoorn
06-38461345
info@dennislicht.nl
www.dennislicht.nl

Scroll naar boven