Movemental Weerbaarheid begeleiding

Movemental

Movemental

Movemental Apeldoorn

Is je kind vaak boos of gedraagt het zich impulsief? Of zie je juist angst, onzekerheid en gepieker? Brengt dit hem of haar vaak in problemen op school of thuis?

Movemental
Movemental

Dat zijn tekenen van vermin­derde weerbaarheid; een disbalans tussen teruggetrokken en agressief gedrag. De oorzaak is vaak een negatief zelfbeeld.

Verminderde weerbaarheid is op zichzelf al vervelend, maar kan ook het begin zijn van grotere problemen: een ongelukkig gevoel, mindere schoolresultaten, isoleren van leeftijdsgenoten of juist van volwassenen. Of bijvoorbeeld stelen uit de winkel, onder druk van de groep. In enkele gevallen kan niet weerbaar zijn zelfs uitmonden in psychische problemen, zoals anorexia of depressie.

De coaches van Movemental helpen kinderen groeien in zelfvertrouwen, zelfbeheersing en een positief zelfbeeld. Movemental helpt kinderen om in korte tijd, in verschillende situaties weer baas te zijn over hun gedachten en gevoelens. Geen langdurige therapiesessies met een ‘geitenwollen sok’. Niet uren praten, kleuren of plaatjes plakken. Nee, boksen! Oftewel, voelen en doen. Niet ‘gewoon’ boksen, niet leren hoe je een goede stoot geeft. Maar een unieke boksmethode, die bijdraagt aan een positief zelfbeeld. Ons traject is een combinatie van begeleiden, trainen en therapiewerkvormen. We focussen ons niet alleen op het kind, maar waar nodig ook op het gezin of de school. Benieuwd of Movemental jullie kan verder helpen, neem voor meer informatie contact met ons op en/of bekijk onze website: www.movemental.nl

Movemental

Gezondheidscentrum Jean Monnetpark
Jean Monnetpark 19, 7336 BA Apeldoorn
Wipstrikkerallee 95, Zwolle
085 – 06 07 878
contact@movemental.nl
www.movemental.nl

Scroll naar boven