Loop­ Expertise­centrum Apeldoorn

Cranio sacraal therapie

Loop­ Expertise­centrum Apeldoorn

Voor iedereen die op een verantwoorde manier wil leren hardlopen

Testen

Wij kunnen met verschillende inspan­nings­testen je maximale hartslag, trainings­zones en lactaat­drempel­waarden meten. Dit zodat jij gericht kunt leren trainen op hartslag, intensiteit of snelheid.

Analyses

In ons Loop Expertise­centrum hebben wij het meest nauw­keurige en geavanceerde 5D loopanalyse systeem in huis. Hiermee kunnen we nauwkeurig je looptechniek in kaart te brengen, blessures opsporen en je van schoen­advies en sportsteun­zolen voorzien.  Wij brengen je loop­tech­niek in slechts twee minuten volledig in beeld.

Training

We testen en analy­seren, maar bieden ook de follow-up. Je kunt dus ook bij ons terecht voor personal training, small-group­training en vrije fitness. In ons speciaal ingerichte trainings­ruimte voor hard­lopers kun je dus ook op je eigen momenten zelf­standig komen trainen. Wij begeleiden je van start tot finish.

Running Club

Hardlopers gaan ook graag naar buiten en daarom kun je ook lid worden van onze Running Club, waar je met gelijk­gestemde hard­lopers je passie voor het lopen kunt delen. Word je lid van onze community dan krijg je naast gezamenlijke loop- en krachttrainingen, ook trainings­schema’s, een fitness­abbon­nement, aantrekkelijke kortingen op bijvoorbeeld kleding en schoenen en andere leuke extra’s aangeboden.

Clinics

Wij bieden online en live clinics, presentaties en scholing aan groepen, bedrijven en scholen.

Wat de vraag ook is, wij stemmen ons aanbod af op jullie wensen en behoeften om van jullie clinic, workshop of scholing een succeservaring te maken. Ook een compleet vitaliteitsprogramma behoort tot de mogelijkheden.

 

Loop Expertisecentrum Apeldoorn

Gezondheidscentrum Jean Monnetpark
Jean Monnetpark 21
7336 BA Apeldoorn
tel: 0638461345
info@loopexpertisecentrumapeldoorn.nl
www.loopexpertisecentrumapeldoorn.nl

Scroll naar boven