Leefstijlcoach Trismiles

Leefstijlcoach

Dennis Licht

Trismiles

Veranderen? Kleine stappen maken al een groot verschil!

Leefstijlcoach

Trismiles

Rina Zijgers

TriSmiles is de leefstijlcoach die jou op weg helpt naar een gezonde leefstijl die je ook echt volhoudt. Iedereen heeft daarin iets anders nodig en dat staat centraal. Mijn persoonlijke, maar ook holistische aanpak wordt afgestemd op wat jij nodig hebt. Verandering start alleen met actie. Dat is niet altijd makkelijk. Maar smile, want ik ga je daarbij helpen! Leefstijlcoach

CooL – Coaching op Leefstijl betaald door de verzekeraar

Heb jij overgewicht (BMI tussen de 25 en 30) en aanvullende risicofactoren, zoals verstoorde bloedsuikerspiegel waarden of verhoogde kans op hart- en vaatziekten? Of heb je ernstig overgewicht (BMI boven de 30) dan kun je meedoen met dit programma. In een groep van 7-12 personen gaan we aan de slag met afvallen en een gezondere leefstijl. Het programma duurt 2 jaar en er wordt aandacht besteed aan voeding, beweging, slaap, ontspanning en verandering van gedrag. De verzekeraar betaalt dit programma en er is geen eigen risico. Het CooL programma bestaat uit 6 individuele gesprekken en 16 groepssessies, verdeeld over 2 jaar. Het programma wordt georga­ni­seerd en uitgevoerd door mij in samen­werking met Isokin. We starten samen met een intake om te kijken of dit programma bij jou past.

Op zoek naar persoonlijke begeleiding?

Je kunt bij mij ook terecht voor 1 op 1 begeleiding of mijn 10 weken online leefstijlprogramma. Het online programma kun je doen vanuit huis in jouw eigen tempo en tijd. Ik begeleid je daarbij.

Heb je interesse in één van mijn program­ma’s? Kijk snel op mijn website voor meer informatie.

Over mij

Gezond eten, genoeg beweging, vrijheid en balans zijn zaken die ik belangrijk vind, al vanaf jonge leeftijd. Ik heb een achtergrond als (team)coach en triathloncoach met veel ervaring in gedragsverandering. Ik werk zoveel mogelijk vanuit de meest actuele wetenschappelijke inzichten en kennis over voeding, bewegen, stresshantering en gedrag. Verder doe ik nog steeds op hoog niveau aan triathlon en haal ik veel energie uit deze mooi sport. Kortom, een gezonde leefstijl zit bij mij in hart en nieren.

TriSmiles

Rina Zijgers

Gezondheidscentrum Jean Monnetpark
Jean Monnetpark 23-25
7336BA Apeldoorn
06 16 49 86 96
rina@trismiles.nl
www.trismiles.nl

Scroll naar boven